Pomiar kompetencji menedżerów w branży gastronomicznej

master
dc.abstract.enThe subject of the work is the competence of a manager in the catering industry. Described how they affect its operation and efficient functioning of the institution on the example of the gastronomy sector. The surveyed enterprises are restaurants located in Krakow. The purpose of the work is to present both theoretical and practical aspects of the tasks carried out by the manager in the catering industry; conducting research and analyzing their results, taking into account the characteristics of the manager and his impact on the efficient functioning of the institutionpl
dc.abstract.plTematem pracy są kompetencje, jakie posiada menedżer w branży gastronomicznej. Opisano, jak wpływają na jej działanie oraz sprawne funkcjonowanie instytucji na przykładzie sektora gastronomicznego. Badane przedsiębiorstwa, to restauracje znajdujące się na terenie Krakowa. Celem pracy jest przedstawienie zarówno teoretycznych, jak i praktycznych aspektów zadań realizowanych przez menedżera w branży gastronomicznej; przeprowadzenie badań oraz przeanalizowanie ich wyników, uwzględniając charakterystykę menedżera oraz jego wpływ na sprawne funkcjonowanie instytucji.pl
dc.affiliationWydział Zarządzania i Komunikacji Społecznejpl
dc.areaobszar nauk społecznychpl
dc.contributor.advisorŁącała, Zofia - 130067 pl
dc.contributor.authorSordyl, Magdalenapl
dc.contributor.departmentbycodeUJK/WZKSpl
dc.contributor.reviewerŁącała, Zofia - 130067 pl
dc.contributor.reviewerMarek, Tadeusz - 102084 pl
dc.date.accessioned2020-07-27T23:09:57Z
dc.date.available2020-07-27T23:09:57Z
dc.date.submitted2019-10-16pl
dc.fieldofstudyzarządzaniepl
dc.fieldofstudyfinanse i controllingpl
dc.identifier.apddiploma-131752-184739pl
dc.identifier.projectAPD / Opl
dc.identifier.urihttps://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/234353
dc.languagepolpl
dc.subject.enLeader profile, managerial competence, catering industry.pl
dc.subject.plProfil lidera, kompetencje menedżerskie, branża gastronomiczna.pl
dc.titlePomiar kompetencji menedżerów w branży gastronomicznejpl
dc.title.alternativeMeasuring the competences of managers in the catering industrypl
dc.typemasterpl
dspace.entity.typePublication
dc.abstract.enpl
The subject of the work is the competence of a manager in the catering industry. Described how they affect its operation and efficient functioning of the institution on the example of the gastronomy sector. The surveyed enterprises are restaurants located in Krakow. The purpose of the work is to present both theoretical and practical aspects of the tasks carried out by the manager in the catering industry; conducting research and analyzing their results, taking into account the characteristics of the manager and his impact on the efficient functioning of the institution
dc.abstract.plpl
Tematem pracy są kompetencje, jakie posiada menedżer w branży gastronomicznej. Opisano, jak wpływają na jej działanie oraz sprawne funkcjonowanie instytucji na przykładzie sektora gastronomicznego. Badane przedsiębiorstwa, to restauracje znajdujące się na terenie Krakowa. Celem pracy jest przedstawienie zarówno teoretycznych, jak i praktycznych aspektów zadań realizowanych przez menedżera w branży gastronomicznej; przeprowadzenie badań oraz przeanalizowanie ich wyników, uwzględniając charakterystykę menedżera oraz jego wpływ na sprawne funkcjonowanie instytucji.
dc.affiliationpl
Wydział Zarządzania i Komunikacji Społecznej
dc.areapl
obszar nauk społecznych
dc.contributor.advisorpl
Łącała, Zofia - 130067
dc.contributor.authorpl
Sordyl, Magdalena
dc.contributor.departmentbycodepl
UJK/WZKS
dc.contributor.reviewerpl
Łącała, Zofia - 130067
dc.contributor.reviewerpl
Marek, Tadeusz - 102084
dc.date.accessioned
2020-07-27T23:09:57Z
dc.date.available
2020-07-27T23:09:57Z
dc.date.submittedpl
2019-10-16
dc.fieldofstudypl
zarządzanie
dc.fieldofstudypl
finanse i controlling
dc.identifier.apdpl
diploma-131752-184739
dc.identifier.projectpl
APD / O
dc.identifier.uri
https://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/234353
dc.languagepl
pol
dc.subject.enpl
Leader profile, managerial competence, catering industry.
dc.subject.plpl
Profil lidera, kompetencje menedżerskie, branża gastronomiczna.
dc.titlepl
Pomiar kompetencji menedżerów w branży gastronomicznej
dc.title.alternativepl
Measuring the competences of managers in the catering industry
dc.typepl
master
dspace.entity.type
Publication
Affiliations

* The migration of download and view statistics prior to the date of April 8, 2024 is in progress.

No access

No Thumbnail Available