Simple view
Full metadata view
Authors
Statistics
Wykresy fazowe hydrolizatów o różnym stopniu depolimeryzacji otrzymanych na bazie skrobi modyfikowanych chemicznie
Journal
Żywność. Nauka. Technologia. Jakość
200
Alternative title
Phase diagrams of hydrolysates with different degree of depolymerization obtained based on chemically modified starches
Author
Witczak Teresa
Pycia Karolina
Wikiera Agnieszka
Witczak Mariusz
Volume
30
Number
4
Pages
264-287
ISSN
2451-0769
eISSN
2451-0777
Access date
2024-05-11
Language
Polish
Journal language
Polish
Affiliation
Wydział Nauk o Zdrowiu : Instytut Fizjoterapii
dc.affiliation | Wydział Nauk o Zdrowiu : Instytut Fizjoterapii | pl |
dc.cm.id | 115025 | pl |
dc.cm.idOmega | UJCM330609fd03324dcb9a1f36b6681622e4 | pl |
dc.contributor.author | Witczak, Teresa | pl |
dc.contributor.author | Pycia, Karolina | pl |
dc.contributor.author | Wikiera, Agnieszka - 494142 | pl |
dc.contributor.author | Witczak, Mariusz | pl |
dc.date.accession | 2024-05-11 | pl |
dc.date.accessioned | 2024-05-13T17:55:38Z | |
dc.date.available | 2024-05-13T17:55:38Z | |
dc.date.issued | 2023 | pl |
dc.description.number | 4 | pl |
dc.description.physical | 264-287 | pl |
dc.description.volume | 30 | pl |
dc.identifier.doi | 10.15193/zntj/2023/137/483 | pl |
dc.identifier.eissn | 2451-0777 | pl |
dc.identifier.issn | 2451-0769 | pl |
dc.identifier.uri | https://ruj.uj.edu.pl/handle/item/339680 | |
dc.language | pol | pl |
dc.language.container | pol | pl |
dc.pbn.affiliation | Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu : nauki o zdrowiu | |
dc.rights | Dodaję tylko opis bibliograficzny | * |
dc.rights.licence | Bez licencji otwartego dostępu | pl |
dc.rights.uri | * | |
dc.subtype | Article | pl |
dc.title | Wykresy fazowe hydrolizatów o różnym stopniu depolimeryzacji otrzymanych na bazie skrobi modyfikowanych chemicznie | pl |
dc.title.alternative | Phase diagrams of hydrolysates with different degree of depolymerization obtained based on chemically modified starches | pl |
dc.title.journal | Żywność. Nauka. Technologia. Jakość | pl |
dc.type | JournalArticle | pl |
dspace.entity.type | Publication |
dc.affiliationpl
Wydział Nauk o Zdrowiu : Instytut Fizjoterapii dc.cm.idpl
115025 dc.cm.idOmegapl
UJCM330609fd03324dcb9a1f36b6681622e4 dc.contributor.authorpl
Witczak, Teresa dc.contributor.authorpl
Pycia, Karolina dc.contributor.authorpl
Wikiera, Agnieszka - 494142 dc.contributor.authorpl
Witczak, Mariusz dc.date.accessionpl
2024-05-11 dc.date.accessioned
2024-05-13T17:55:38Z dc.date.available
2024-05-13T17:55:38Z dc.date.issuedpl
2023 dc.description.numberpl
4 dc.description.physicalpl
264-287 dc.description.volumepl
30 dc.identifier.doipl
10.15193/zntj/2023/137/483 dc.identifier.eissnpl
2451-0777 dc.identifier.issnpl
2451-0769 dc.identifier.uri
https://ruj.uj.edu.pl/handle/item/339680 dc.languagepl
pol dc.language.containerpl
pol dc.pbn.affiliation
Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu : nauki o zdrowiu dc.rights*
Dodaję tylko opis bibliograficzny dc.rights.licencepl
Bez licencji otwartego dostępu dc.rights.uri*
dc.subtypepl
Article dc.titlepl
Wykresy fazowe hydrolizatów o różnym stopniu depolimeryzacji otrzymanych na bazie skrobi modyfikowanych chemicznie dc.title.alternativepl
Phase diagrams of hydrolysates with different degree of depolymerization obtained based on chemically modified starches dc.title.journalpl
Żywność. Nauka. Technologia. Jakość dc.typepl
JournalArticle dspace.entity.type
Publication Affiliations
Wydział Nauk o Zdrowiu
Wikiera, Agnieszka
health sciences
No affiliation
Witczak, Teresa
Pycia, Karolina
Witczak, Mariusz
* The migration of download and view statistics prior to the date of April 8, 2024 is in progress.
Views
6
Views per month
Views per city
Krakow
3
Szczecin
1
No access
No Thumbnail Available