Simple view
Full metadata view
Authors
Statistics
Twoja Czekoladziarnia - miejsce dla miłośników czekolady
Your Chocolatier - a place for chocolate lovers
czekolada, przepis, przepisy, książka kucharska, ciekawostki, historia czekolady, czekolada mleczna, czekolada gorzka, czekolada deserowa, biała czekolada, czekoladziarnia, tarta czekoladowa, babeczki czekoladowe, naleśniki czekoladowe, mus czekoladowy, tort czekoladowy, gorąca czekolada.
chocolate, recipe, recipes, cook book, tidbits, history of chocolate, milk chocolate, dark chocolate, plain chocolate, white chocolate, chocolatier, chocolate tart, chocolate cupcakes, chocolate muffins, chocolate pancakes, chocolate mousse, chocolate cake, hot chocolate.
Niniejsza praca stanowi dokumentację projektu dyplomowego stworzonego w ramach studiów I stopnia na kierunku Elektroniczne Przetwarzanie Informacji na Wydziale Zarządzania i Komunikacji Społecznej Uniwersytetu Niniejsza praca stanowi dokumentację projektu dyplomowego stworzonego w ramach studiów I stopnia na kierunku Elektroniczne Przetwarzanie Informacji na Wydziale Zarządzania i Komunikacji Społecznej Uniwersytetu Jagiellońskiego w Krakowie. Celem projektu było stworzenie miejsca w całości poświęconemu czekoladzie, w którym osoby zainteresowane mogłyby znaleźć informacje na temat historii czekolady, ciekawostki oraz przepisy na potrawy i desery – obowiązkowo z użyciem czekolady. Część portalu poświęcona przepisom pozwala na interakcję z użytkownikami. Każdy ma możliwość dodania swojego przepisu na stronę, tym samym stając się współtwórcą wielkiej, czekoladowej książki kucharskiej.
This work forms an inseparable documentation of a graduate project created within bachelor degree studies of Electronic Information Processing in the Faculty of Management and Social Communication at Jagiellonian University in Kraków.The purpose of this project was to create a place fully devoted to chocolate, where its lovers could find information about chocolate’s history, tidbits as well as some recipes for dishes and desserts – of course, with the mandatory use of chocolate. .The part of this Internet portal devoted to recipes allows for an interaction with site users. Everyone has an opportunity to add their own recipe and to become a co-author of a great, chocolate cook book.
dc.abstract.en | This work forms an inseparable documentation of a graduate project created within bachelor degree studies of Electronic Information Processing in the Faculty of Management and Social Communication at Jagiellonian University in Kraków.The purpose of this project was to create a place fully devoted to chocolate, where its lovers could find information about chocolate’s history, tidbits as well as some recipes for dishes and desserts – of course, with the mandatory use of chocolate. .The part of this Internet portal devoted to recipes allows for an interaction with site users. Everyone has an opportunity to add their own recipe and to become a co-author of a great, chocolate cook book. | pl |
dc.abstract.pl | Niniejsza praca stanowi dokumentację projektu dyplomowego stworzonego w ramach studiów I stopnia na kierunku Elektroniczne Przetwarzanie Informacji na Wydziale Zarządzania i Komunikacji Społecznej Uniwersytetu Niniejsza praca stanowi dokumentację projektu dyplomowego stworzonego w ramach studiów I stopnia na kierunku Elektroniczne Przetwarzanie Informacji na Wydziale Zarządzania i Komunikacji Społecznej Uniwersytetu Jagiellońskiego w Krakowie. Celem projektu było stworzenie miejsca w całości poświęconemu czekoladzie, w którym osoby zainteresowane mogłyby znaleźć informacje na temat historii czekolady, ciekawostki oraz przepisy na potrawy i desery – obowiązkowo z użyciem czekolady. Część portalu poświęcona przepisom pozwala na interakcję z użytkownikami. Każdy ma możliwość dodania swojego przepisu na stronę, tym samym stając się współtwórcą wielkiej, czekoladowej książki kucharskiej. | pl |
dc.affiliation | Wydział Zarządzania i Komunikacji Społecznej | pl |
dc.area | obszar nauk humanistycznych | pl |
dc.area | obszar nauk ścisłych | pl |
dc.contributor.advisor | Biliński, Grzegorz | pl |
dc.contributor.author | Ziarko, Paulina | pl |
dc.contributor.departmentbycode | UJK/WZKS | pl |
dc.contributor.reviewer | Biliński, Grzegorz | pl |
dc.contributor.reviewer | Chrząszcz, Paweł | pl |
dc.date.accessioned | 2020-07-27T00:39:22Z | |
dc.date.available | 2020-07-27T00:39:22Z | |
dc.date.submitted | 2016-07-08 | pl |
dc.fieldofstudy | elektroniczne przetwarzanie informacji | pl |
dc.identifier.apd | diploma-107898-179469 | pl |
dc.identifier.project | APD / O | pl |
dc.identifier.uri | https://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/214145 | |
dc.language | pol | pl |
dc.subject.en | chocolate, recipe, recipes, cook book, tidbits, history of chocolate, milk chocolate, dark chocolate, plain chocolate, white chocolate, chocolatier, chocolate tart, chocolate cupcakes, chocolate muffins, chocolate pancakes, chocolate mousse, chocolate cake, hot chocolate. | pl |
dc.subject.pl | czekolada, przepis, przepisy, książka kucharska, ciekawostki, historia czekolady, czekolada mleczna, czekolada gorzka, czekolada deserowa, biała czekolada, czekoladziarnia, tarta czekoladowa, babeczki czekoladowe, naleśniki czekoladowe, mus czekoladowy, tort czekoladowy, gorąca czekolada. | pl |
dc.title | Twoja Czekoladziarnia - miejsce dla miłośników czekolady | pl |
dc.title.alternative | Your Chocolatier - a place for chocolate lovers | pl |
dc.type | licenciate | pl |
dspace.entity.type | Publication |