Aktywność antyoksydacyjna i całkowita zawartość polifenoli w naparach kawy w zależności od jej rodzaju i sposobu przygotowania

2015
journal article
article
dc.affiliationWydział Farmaceutyczny : Zakład Bromatologiipl
dc.cm.date2020-01-07
dc.cm.id74823
dc.contributor.authorChłopicka, Joanna - 128992 pl
dc.contributor.authorNiedziela, Annapl
dc.contributor.authorBartoń, Henryk - 128680 pl
dc.date.accession2015-12-10pl
dc.date.accessioned2020-01-17T08:58:59Z
dc.date.available2020-01-17T08:58:59Z
dc.date.issued2015pl
dc.date.openaccess0
dc.description.accesstimew momencie opublikowania
dc.description.number3pl
dc.description.physical278-282pl
dc.description.points6pl
dc.description.versionostateczna wersja wydawcy
dc.description.volume48pl
dc.identifier.eissn2353-9054pl
dc.identifier.issn0365-9445pl
dc.identifier.projectROD UJ / Opl
dc.identifier.urihttps://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/136607
dc.identifier.weblinkhttp://www.ptfarm.pl/pub/File/Bromatologia/2015/nr%203/Bromatologia%203_2015%20art%2010%20s%20278-282.pdfpl
dc.languagepolpl
dc.language.containerpolpl
dc.rightsDodaję tylko opis bibliograficzny*
dc.rights.licenceInna otwarta licencja
dc.share.typeotwarte czasopismo
dc.subtypeArticlepl
dc.titleAktywność antyoksydacyjna i całkowita zawartość polifenoli w naparach kawy w zależności od jej rodzaju i sposobu przygotowaniapl
dc.title.alternativeAntioxidant activity and total polyphenols in coffee infusion prepared under different conditions impact of brewing method and timepl
dc.title.journalBromatologia i Chemia Toksykologicznapl
dc.typeJournalArticlepl
dspace.entity.typePublication
dc.affiliationpl
Wydział Farmaceutyczny : Zakład Bromatologii
dc.cm.date
2020-01-07
dc.cm.id
74823
dc.contributor.authorpl
Chłopicka, Joanna - 128992
dc.contributor.authorpl
Niedziela, Anna
dc.contributor.authorpl
Bartoń, Henryk - 128680
dc.date.accessionpl
2015-12-10
dc.date.accessioned
2020-01-17T08:58:59Z
dc.date.available
2020-01-17T08:58:59Z
dc.date.issuedpl
2015
dc.date.openaccess
0
dc.description.accesstime
w momencie opublikowania
dc.description.numberpl
3
dc.description.physicalpl
278-282
dc.description.pointspl
6
dc.description.version
ostateczna wersja wydawcy
dc.description.volumepl
48
dc.identifier.eissnpl
2353-9054
dc.identifier.issnpl
0365-9445
dc.identifier.projectpl
ROD UJ / O
dc.identifier.uri
https://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/136607
dc.identifier.weblinkpl
http://www.ptfarm.pl/pub/File/Bromatologia/2015/nr%203/Bromatologia%203_2015%20art%2010%20s%20278-282.pdf
dc.languagepl
pol
dc.language.containerpl
pol
dc.rights*
Dodaję tylko opis bibliograficzny
dc.rights.licence
Inna otwarta licencja
dc.share.type
otwarte czasopismo
dc.subtypepl
Article
dc.titlepl
Aktywność antyoksydacyjna i całkowita zawartość polifenoli w naparach kawy w zależności od jej rodzaju i sposobu przygotowania
dc.title.alternativepl
Antioxidant activity and total polyphenols in coffee infusion prepared under different conditions impact of brewing method and time
dc.title.journalpl
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
dc.typepl
JournalArticle
dspace.entity.type
Publication
Affiliations

* The migration of download and view statistics prior to the date of April 8, 2024 is in progress.

Views
11
Views per month
Views per city
Ashburn
3
Dublin
3
Des Moines
2
Wroclaw
2
Grębień
1

No access

No Thumbnail Available