Study on the effect of blackcurrant extract – based preservative on model membranes and pathogenic bacteria

2023
journal article
article
2
dc.affiliationWydział Chemii : Zakład Chemii Środowiskapl
dc.affiliationWydział Lekarski : Zakład Kontroli Zakażeń i Mykologiipl
dc.affiliationSzkoła Doktorska Nauk Ścisłych i Przyrodniczychpl
dc.cm.id113984pl
dc.cm.idOmegaUJCMe66953a992934e2381d778588988598apl
dc.contributor.authorWyżga, Beata - 368061 pl
dc.contributor.authorSkóra, Magdalena - 128799 pl
dc.contributor.authorWybraniec, Sławomirpl
dc.contributor.authorHąc-Wydro, Katarzyna - 128297 pl
dc.date.accession2023-12-01pl
dc.date.accessioned2023-12-02T10:46:09Z
dc.date.available2023-12-02T10:46:09Z
dc.date.issued2023pl
dc.date.openaccess0
dc.description.accesstimew momencie opublikowania
dc.description.publication1,2pl
dc.description.versionostateczna wersja wydawcy
dc.description.volume750pl
dc.identifier.articleid109806pl
dc.identifier.doi10.1016/j.abb.2023.109806pl
dc.identifier.eissn1096-0384pl
dc.identifier.issn0003-9861pl
dc.identifier.urihttps://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/323949
dc.identifier.weblinkhttps://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0003986123003053?via%3Dihubpl
dc.languageengpl
dc.language.containerengpl
dc.pbn.affiliationDziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu : nauki medyczne
dc.rightsUdzielam licencji. Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0 Międzynarodowa*
dc.rights.licenceCC-BY-NC-ND
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/legalcode.pl*
dc.share.typeOtwarte czasopismo
dc.subtypeArticlepl
dc.titleStudy on the effect of blackcurrant extract – based preservative on model membranes and pathogenic bacteriapl
dc.title.journalArchives of Biochemistry and Biophysicspl
dc.typeJournalArticlepl
dspace.entity.typePublication
dc.affiliationpl
Wydział Chemii : Zakład Chemii Środowiska
dc.affiliationpl
Wydział Lekarski : Zakład Kontroli Zakażeń i Mykologii
dc.affiliationpl
Szkoła Doktorska Nauk Ścisłych i Przyrodniczych
dc.cm.idpl
113984
dc.cm.idOmegapl
UJCMe66953a992934e2381d778588988598a
dc.contributor.authorpl
Wyżga, Beata - 368061
dc.contributor.authorpl
Skóra, Magdalena - 128799
dc.contributor.authorpl
Wybraniec, Sławomir
dc.contributor.authorpl
Hąc-Wydro, Katarzyna - 128297
dc.date.accessionpl
2023-12-01
dc.date.accessioned
2023-12-02T10:46:09Z
dc.date.available
2023-12-02T10:46:09Z
dc.date.issuedpl
2023
dc.date.openaccess
0
dc.description.accesstime
w momencie opublikowania
dc.description.publicationpl
1,2
dc.description.version
ostateczna wersja wydawcy
dc.description.volumepl
750
dc.identifier.articleidpl
109806
dc.identifier.doipl
10.1016/j.abb.2023.109806
dc.identifier.eissnpl
1096-0384
dc.identifier.issnpl
0003-9861
dc.identifier.uri
https://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/323949
dc.identifier.weblinkpl
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0003986123003053?via%3Dihub
dc.languagepl
eng
dc.language.containerpl
eng
dc.pbn.affiliation
Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu : nauki medyczne
dc.rights*
Udzielam licencji. Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0 Międzynarodowa
dc.rights.licence
CC-BY-NC-ND
dc.rights.uri*
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/legalcode.pl
dc.share.type
Otwarte czasopismo
dc.subtypepl
Article
dc.titlepl
Study on the effect of blackcurrant extract – based preservative on model membranes and pathogenic bacteria
dc.title.journalpl
Archives of Biochemistry and Biophysics
dc.typepl
JournalArticle
dspace.entity.type
Publication
Affiliations

* The migration of download and view statistics prior to the date of April 8, 2024 is in progress.