Simple view
Full metadata view
Authors
Statistics
Historia „Restauracji pod złotymi łukami”. Próba oceny wpływu na Polaków.
History od „Restaurant under golden arches”. An attempt to assess the impact on Poles.
McDonald's, Ray Krock, bracia McDonald, Franczyza, Speedee System Service, historia logo, fast-food, kuchnia,
McDonald's, Ray Krock, McDonald brothers, Franchise, Speedee System Service, story of logo, fast-food, kitchen
Celem mojej pracy licencjackiej jest przedstawienie historii McDonald's,a także próba oceny wpływu na Polaków. Opisałam w niej początki restauracji McDonald's, symbole sieci, produkty a także historię współpracy braci McDonald wraz z Rayem Krockiem. Praca przedstawia czynniki, które wpłynęły na rozwinięcie firmy.
The purpose of my work is presentation the history of McDonald's, as well as an attempt to assess the impact on the Poles. I described in it the beginnings of McDonald's restaurants, the symbols of the network, products and the history of cooperation between the brothers McDonald and Ray Krock. The work presents factors that influenced the company's development.
dc.abstract.en | The purpose of my work is presentation the history of McDonald's, as well as an attempt to assess the impact on the Poles. I described in it the beginnings of McDonald's restaurants, the symbols of the network, products and the history of cooperation between the brothers McDonald and Ray Krock. The work presents factors that influenced the company's development. | pl |
dc.abstract.pl | Celem mojej pracy licencjackiej jest przedstawienie historii McDonald's,a także próba oceny wpływu na Polaków. Opisałam w niej początki restauracji McDonald's, symbole sieci, produkty a także historię współpracy braci McDonald wraz z Rayem Krockiem. Praca przedstawia czynniki, które wpłynęły na rozwinięcie firmy. | pl |
dc.affiliation | Wydział Studiów Międzynarodowych i Politycznych | pl |
dc.area | obszar nauk społecznych | pl |
dc.contributor.advisor | Gabryś, Marcin - 101421 | pl |
dc.contributor.author | Stanibuła, Barbara | pl |
dc.contributor.departmentbycode | UJK/WSMP | pl |
dc.contributor.reviewer | Szymkowska-Bartyzel, Jolanta - 132293 | pl |
dc.contributor.reviewer | Gabryś, Marcin - 101421 | pl |
dc.date.accessioned | 2020-07-27T20:22:33Z | |
dc.date.available | 2020-07-27T20:22:33Z | |
dc.date.submitted | 2018-09-19 | pl |
dc.fieldofstudy | amerykanistyka | pl |
dc.identifier.apd | diploma-127962-210254 | pl |
dc.identifier.project | APD / O | pl |
dc.identifier.uri | https://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/231781 | |
dc.language | pol | pl |
dc.subject.en | McDonald's, Ray Krock, McDonald brothers, Franchise, Speedee System Service, story of logo, fast-food, kitchen | pl |
dc.subject.pl | McDonald's, Ray Krock, bracia McDonald, Franczyza, Speedee System Service, historia logo, fast-food, kuchnia, | pl |
dc.title | Historia „Restauracji pod złotymi łukami”. Próba oceny wpływu na Polaków. | pl |
dc.title.alternative | History od „Restaurant under golden arches”. An attempt to assess the impact on Poles. | pl |
dc.type | licenciate | pl |
dspace.entity.type | Publication |