Glycolytic genes expression, proapoptotic potential in relation to the total content of bioactive compounds in durian fruits

2019
journal article
article
dc.affiliationWydział Farmaceutyczny : Zakład Bromatologiipl
dc.affiliationWydział Biochemii, Biofizyki i Biotechnologii : Zakład Biologii Komórkipl
dc.affiliationWydział Lekarski : Katedra Biochemii Lekarskiejpl
dc.cm.id95261
dc.contributor.authorPaśko, Paweł - 133102 pl
dc.contributor.authorTyszka-Czochara, Małgorzata - 200236 pl
dc.contributor.authorTrojan, Sonia - 176446 pl
dc.contributor.authorBobis-Wozowicz, Sylwia - 152444 pl
dc.contributor.authorZagrodzki, Paweł - 133875 pl
dc.contributor.authorNamieśnik, Jacekpl
dc.contributor.authorHaruenkit, Ratipornpl
dc.contributor.authorPoovarodom, Sumitrapl
dc.contributor.authorPinsirodom, Praphanpl
dc.contributor.authorGorinstein, Shelapl
dc.date.accessioned2019-12-17T10:05:32Z
dc.date.available2019-12-17T10:05:32Z
dc.date.issued2019pl
dc.description.points140pl
dc.description.volume125pl
dc.identifier.articleid108563pl
dc.identifier.doi10.1016/j.foodres.2019.108563pl
dc.identifier.eissn1873-7145pl
dc.identifier.issn0963-9969pl
dc.identifier.projectROD UJ / Opl
dc.identifier.urihttps://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/129202
dc.languageengpl
dc.language.containerengpl
dc.rightsDodaję tylko opis bibliograficzny*
dc.rights.licencebez licencji
dc.rights.uri*
dc.subtypeArticlepl
dc.titleGlycolytic genes expression, proapoptotic potential in relation to the total content of bioactive compounds in durian fruitspl
dc.title.journalFood Research Internationalpl
dc.typeJournalArticlepl
dspace.entity.typePublication
dc.affiliationpl
Wydział Farmaceutyczny : Zakład Bromatologii
dc.affiliationpl
Wydział Biochemii, Biofizyki i Biotechnologii : Zakład Biologii Komórki
dc.affiliationpl
Wydział Lekarski : Katedra Biochemii Lekarskiej
dc.cm.id
95261
dc.contributor.authorpl
Paśko, Paweł - 133102
dc.contributor.authorpl
Tyszka-Czochara, Małgorzata - 200236
dc.contributor.authorpl
Trojan, Sonia - 176446
dc.contributor.authorpl
Bobis-Wozowicz, Sylwia - 152444
dc.contributor.authorpl
Zagrodzki, Paweł - 133875
dc.contributor.authorpl
Namieśnik, Jacek
dc.contributor.authorpl
Haruenkit, Ratiporn
dc.contributor.authorpl
Poovarodom, Sumitra
dc.contributor.authorpl
Pinsirodom, Praphan
dc.contributor.authorpl
Gorinstein, Shela
dc.date.accessioned
2019-12-17T10:05:32Z
dc.date.available
2019-12-17T10:05:32Z
dc.date.issuedpl
2019
dc.description.pointspl
140
dc.description.volumepl
125
dc.identifier.articleidpl
108563
dc.identifier.doipl
10.1016/j.foodres.2019.108563
dc.identifier.eissnpl
1873-7145
dc.identifier.issnpl
0963-9969
dc.identifier.projectpl
ROD UJ / O
dc.identifier.uri
https://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/129202
dc.languagepl
eng
dc.language.containerpl
eng
dc.rights*
Dodaję tylko opis bibliograficzny
dc.rights.licence
bez licencji
dc.rights.uri*
dc.subtypepl
Article
dc.titlepl
Glycolytic genes expression, proapoptotic potential in relation to the total content of bioactive compounds in durian fruits
dc.title.journalpl
Food Research International
dc.typepl
JournalArticle
dspace.entity.type
Publication

* The migration of download and view statistics prior to the date of April 8, 2024 is in progress.

Views
18
Views per month
Views per city
Des Moines
6
Ashburn
4
Wroclaw
2
Boardman
1
Chandler
1
Dublin
1

No access

No Thumbnail Available