Phenolic contents and antioxidant capacities of wild and cultivated white lupin (Lupinus albus L.) seeds

2018
journal article
article
60
dc.affiliationWydział Chemii : Zakład Chemii Analitycznejpl
dc.contributor.authorKaramać, Magdalenapl
dc.contributor.authorOrak, Hakime H.pl
dc.contributor.authorAmarowicz, Ryszardpl
dc.contributor.authorOrak, Adnanpl
dc.contributor.authorPiekoszewski, Wojciech - 160149 pl
dc.date.accessioned2019-01-22T13:10:05Z
dc.date.available2019-01-22T13:10:05Z
dc.date.issued2018pl
dc.description.physical1-7pl
dc.description.publication0,8pl
dc.description.volume258pl
dc.identifier.doi10.1016/j.foodchem.2018.03.041pl
dc.identifier.eissn1873-7072pl
dc.identifier.issn0308-8146pl
dc.identifier.projectROD UJ / Opl
dc.identifier.urihttps://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/66526
dc.languageengpl
dc.language.containerengpl
dc.rightsDodaję tylko opis bibliograficzny*
dc.rights.licenceBez licencji otwartego dostępu
dc.rights.uri*
dc.subtypeArticlepl
dc.titlePhenolic contents and antioxidant capacities of wild and cultivated white lupin (Lupinus albus L.) seedspl
dc.title.journalFood Chemistrypl
dc.typeJournalArticlepl
dspace.entity.typePublication
dc.affiliationpl
Wydział Chemii : Zakład Chemii Analitycznej
dc.contributor.authorpl
Karamać, Magdalena
dc.contributor.authorpl
Orak, Hakime H.
dc.contributor.authorpl
Amarowicz, Ryszard
dc.contributor.authorpl
Orak, Adnan
dc.contributor.authorpl
Piekoszewski, Wojciech - 160149
dc.date.accessioned
2019-01-22T13:10:05Z
dc.date.available
2019-01-22T13:10:05Z
dc.date.issuedpl
2018
dc.description.physicalpl
1-7
dc.description.publicationpl
0,8
dc.description.volumepl
258
dc.identifier.doipl
10.1016/j.foodchem.2018.03.041
dc.identifier.eissnpl
1873-7072
dc.identifier.issnpl
0308-8146
dc.identifier.projectpl
ROD UJ / O
dc.identifier.uri
https://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/66526
dc.languagepl
eng
dc.language.containerpl
eng
dc.rights*
Dodaję tylko opis bibliograficzny
dc.rights.licence
Bez licencji otwartego dostępu
dc.rights.uri*
dc.subtypepl
Article
dc.titlepl
Phenolic contents and antioxidant capacities of wild and cultivated white lupin (Lupinus albus L.) seeds
dc.title.journalpl
Food Chemistry
dc.typepl
JournalArticle
dspace.entity.type
Publication
Affiliations

* The migration of download and view statistics prior to the date of April 8, 2024 is in progress.

Views
2
Views per month
Views per city
Kąpiel
1

No access

No Thumbnail Available