Simple view
Full metadata view
Authors
Statistics
Phenolic contents and antioxidant capacities of wild and cultivated white lupin (Lupinus albus L.) seeds
Journal
Food Chemistry
40
Author
Karamać Magdalena
Orak Hakime H.
Amarowicz Ryszard
Orak Adnan
Piekoszewski Wojciech
Volume
258
Pages
1-7
ISSN
0308-8146
eISSN
1873-7072
Language
English
Journal language
English
Affiliation
Wydział Chemii : Zakład Chemii Analitycznej
Scopus© citations
60
| dc.affiliation | Wydział Chemii : Zakład Chemii Analitycznej | pl |
| dc.contributor.author | Karamać, Magdalena | pl |
| dc.contributor.author | Orak, Hakime H. | pl |
| dc.contributor.author | Amarowicz, Ryszard | pl |
| dc.contributor.author | Orak, Adnan | pl |
| dc.contributor.author | Piekoszewski, Wojciech - 160149 | pl |
| dc.date.accessioned | 2019-01-22T13:10:05Z | |
| dc.date.available | 2019-01-22T13:10:05Z | |
| dc.date.issued | 2018 | pl |
| dc.description.physical | 1-7 | pl |
| dc.description.publication | 0,8 | pl |
| dc.description.volume | 258 | pl |
| dc.identifier.doi | 10.1016/j.foodchem.2018.03.041 | pl |
| dc.identifier.eissn | 1873-7072 | pl |
| dc.identifier.issn | 0308-8146 | pl |
| dc.identifier.project | ROD UJ / O | pl |
| dc.identifier.uri | https://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/66526 | |
| dc.language | eng | pl |
| dc.language.container | eng | pl |
| dc.rights | Dodaję tylko opis bibliograficzny | * |
| dc.rights.licence | Bez licencji otwartego dostępu | |
| dc.rights.uri | * | |
| dc.subtype | Article | pl |
| dc.title | Phenolic contents and antioxidant capacities of wild and cultivated white lupin (Lupinus albus L.) seeds | pl |
| dc.title.journal | Food Chemistry | pl |
| dc.type | JournalArticle | pl |
| dspace.entity.type | Publication |
dc.affiliationpl
Wydział Chemii : Zakład Chemii Analitycznej dc.contributor.authorpl
Karamać, Magdalena dc.contributor.authorpl
Orak, Hakime H. dc.contributor.authorpl
Amarowicz, Ryszard dc.contributor.authorpl
Orak, Adnan dc.contributor.authorpl
Piekoszewski, Wojciech - 160149 dc.date.accessioned
2019-01-22T13:10:05Z dc.date.available
2019-01-22T13:10:05Z dc.date.issuedpl
2018 dc.description.physicalpl
1-7 dc.description.publicationpl
0,8 dc.description.volumepl
258 dc.identifier.doipl
10.1016/j.foodchem.2018.03.041 dc.identifier.eissnpl
1873-7072 dc.identifier.issnpl
0308-8146 dc.identifier.projectpl
ROD UJ / O dc.identifier.uri
https://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/66526 dc.languagepl
eng dc.language.containerpl
eng dc.rights*
Dodaję tylko opis bibliograficzny dc.rights.licence
Bez licencji otwartego dostępu dc.rights.uri*
dc.subtypepl
Article dc.titlepl
Phenolic contents and antioxidant capacities of wild and cultivated white lupin (Lupinus albus L.) seeds dc.title.journalpl
Food Chemistry dc.typepl
JournalArticle dspace.entity.type
Publication Affiliations
Wydział Chemii
Piekoszewski, Wojciech
No affiliation
Karamać, Magdalena
Orak, Hakime H.
Amarowicz, Ryszard
Orak, Adnan
* The migration of download and view statistics prior to the date of April 8, 2024 is in progress.
Views
2
Views per month
Views per city
Kąpiel
1