The evaluation of phenolic acids and flavonoids content and antiprotozoal activity of Eryngium species biomass produced by biotechnological methods

2022
journal article
article
18
cris.lastimport.wos2024-04-09T20:47:30Z
dc.affiliationWydział Farmaceutyczny : Zakład Botaniki Farmaceutycznejpl
dc.cm.date2022-04-08T06:23:52Z
dc.cm.id107096pl
dc.cm.idOmegaUJCMd35658bc2ff54b569f078702b53eb4bfpl
dc.contributor.authorKikowska, Małgorzatapl
dc.contributor.authorChanaj-Kaczmarek, Justynapl
dc.contributor.authorDerda, Monikapl
dc.contributor.authorBudzianowska, Annapl
dc.contributor.authorThiem, Barbarapl
dc.contributor.authorEkiert, Halina - 129339 pl
dc.contributor.authorSzopa, Agnieszka - 140550 pl
dc.date.accession2022-02-15pl
dc.date.accessioned2022-04-08T06:23:52Z
dc.date.available2022-04-08T06:23:52Z
dc.date.issued2022pl
dc.date.openaccess0
dc.description.accesstimew momencie opublikowania
dc.description.number2pl
dc.description.versionostateczna wersja wydawcy
dc.description.volume27pl
dc.identifier.articleid363pl
dc.identifier.doi10.3390/molecules27020363pl
dc.identifier.eissn1420-3049pl
dc.identifier.issn1420-3049pl
dc.identifier.urihttps://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/290403
dc.identifier.weblinkhttps://www.mdpi.com/1420-3049/27/2/363pl
dc.languageengpl
dc.language.containerengpl
dc.pbn.affiliationDziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu : nauki farmaceutyczne
dc.rightsDodaję tylko opis bibliograficzny*
dc.rights.licenceCC-BY
dc.rights.uri*
dc.share.typeOtwarte czasopismo
dc.subtypeArticlepl
dc.titleThe evaluation of phenolic acids and flavonoids content and antiprotozoal activity of <I>Eryngium</I> species biomass produced by biotechnological methodspl
dc.title.journalMoleculespl
dc.typeJournalArticlepl
dspace.entity.typePublication
cris.lastimport.wos
2024-04-09T20:47:30Z
dc.affiliationpl
Wydział Farmaceutyczny : Zakład Botaniki Farmaceutycznej
dc.cm.date
2022-04-08T06:23:52Z
dc.cm.idpl
107096
dc.cm.idOmegapl
UJCMd35658bc2ff54b569f078702b53eb4bf
dc.contributor.authorpl
Kikowska, Małgorzata
dc.contributor.authorpl
Chanaj-Kaczmarek, Justyna
dc.contributor.authorpl
Derda, Monika
dc.contributor.authorpl
Budzianowska, Anna
dc.contributor.authorpl
Thiem, Barbara
dc.contributor.authorpl
Ekiert, Halina - 129339
dc.contributor.authorpl
Szopa, Agnieszka - 140550
dc.date.accessionpl
2022-02-15
dc.date.accessioned
2022-04-08T06:23:52Z
dc.date.available
2022-04-08T06:23:52Z
dc.date.issuedpl
2022
dc.date.openaccess
0
dc.description.accesstime
w momencie opublikowania
dc.description.numberpl
2
dc.description.version
ostateczna wersja wydawcy
dc.description.volumepl
27
dc.identifier.articleidpl
363
dc.identifier.doipl
10.3390/molecules27020363
dc.identifier.eissnpl
1420-3049
dc.identifier.issnpl
1420-3049
dc.identifier.uri
https://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/290403
dc.identifier.weblinkpl
https://www.mdpi.com/1420-3049/27/2/363
dc.languagepl
eng
dc.language.containerpl
eng
dc.pbn.affiliation
Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu : nauki farmaceutyczne
dc.rights*
Dodaję tylko opis bibliograficzny
dc.rights.licence
CC-BY
dc.rights.uri*
dc.share.type
Otwarte czasopismo
dc.subtypepl
Article
dc.titlepl
The evaluation of phenolic acids and flavonoids content and antiprotozoal activity of <I>Eryngium</I> species biomass produced by biotechnological methods
dc.title.journalpl
Molecules
dc.typepl
JournalArticle
dspace.entity.type
Publication
Affiliations

* The migration of download and view statistics prior to the date of April 8, 2024 is in progress.

Views
3
Views per month
Views per city
Ashburn
2

No access

No Thumbnail Available