Simple view
Full metadata view
Authors
Statistics
Porównanie instrumentów pomocowych oferowanych branży gastronomicznej podczas pandemii COVID-19.
Comparison of aid instruments offered to the food service industry during the COVID-19 pandemic.
BRANŻA GASTRONOMICZNA - DZIAŁANIA POMOCOWE - COVID-19 - PANDEMIA
COVID-19 - FOOD SERVICE INDUSTRY – PANDEMIC - SUPPORT MEASURES
Tematem pracy jest porównanie instrumentów pomocowych oferowanych branży gastronomicznej podczas pandemii COVID-19. Praca przedstawia problem, w którym znalazła się Polska gastronomia oraz odczucia sektora dotyczących obecnych form antykryzysowych. Skupia się na zapotrzebowaniu pomocowym podczas pandemii COVID-19 w Polsce, Wielkiej Brytanii oraz Irlandii. Przedstawione zostały instrumenty pomocowe pomagające branży gastronomicznej w sytuacji kryzysowej, skala problemu oraz porównane z działaniami oferowanymi w innych krajach Europy.
The subject of this paper is a comparison of aid instruments offered to the food service industry during the COVID-19 pandemic. The work presents the problem in which the Polish food service industry found itself and the feelings of the sector regarding the current anti-crisis forms. Focus on the need for assistance during the COVID-19 pandemic in Poland, the UK and Ireland. It presents aid instruments to help the food service industry in a crisis situation, the scale of the problem and compares them with actions offered in other European countries.
dc.abstract.en | The subject of this paper is a comparison of aid instruments offered to the food service industry during the COVID-19 pandemic. The work presents the problem in which the Polish food service industry found itself and the feelings of the sector regarding the current anti-crisis forms. Focus on the need for assistance during the COVID-19 pandemic in Poland, the UK and Ireland. It presents aid instruments to help the food service industry in a crisis situation, the scale of the problem and compares them with actions offered in other European countries. | pl |
dc.abstract.pl | Tematem pracy jest porównanie instrumentów pomocowych oferowanych branży gastronomicznej podczas pandemii COVID-19. Praca przedstawia problem, w którym znalazła się Polska gastronomia oraz odczucia sektora dotyczących obecnych form antykryzysowych. Skupia się na zapotrzebowaniu pomocowym podczas pandemii COVID-19 w Polsce, Wielkiej Brytanii oraz Irlandii. Przedstawione zostały instrumenty pomocowe pomagające branży gastronomicznej w sytuacji kryzysowej, skala problemu oraz porównane z działaniami oferowanymi w innych krajach Europy. | pl |
dc.affiliation | Wydział Zarządzania i Komunikacji Społecznej | pl |
dc.area | obszar nauk społecznych | pl |
dc.contributor.advisor | Shaw, Marta | pl |
dc.contributor.author | Zdyb, Paulina | pl |
dc.contributor.departmentbycode | UJK/WZKS | pl |
dc.contributor.reviewer | Mazurkiewicz, Grzegorz - 130449 | pl |
dc.contributor.reviewer | Shaw, Marta | pl |
dc.date.accessioned | 2021-06-30T21:50:28Z | |
dc.date.available | 2021-06-30T21:50:28Z | |
dc.date.submitted | 2021-06-25 | pl |
dc.fieldofstudy | zarządzanie organizacjami publicznymi i obywatelskimi | pl |
dc.identifier.apd | diploma-149199-260551 | pl |
dc.identifier.project | APD / O | pl |
dc.identifier.uri | https://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/275686 | |
dc.language | pol | pl |
dc.subject.en | COVID-19 - FOOD SERVICE INDUSTRY – PANDEMIC - SUPPORT MEASURES | pl |
dc.subject.pl | BRANŻA GASTRONOMICZNA - DZIAŁANIA POMOCOWE - COVID-19 - PANDEMIA | pl |
dc.title | Porównanie instrumentów pomocowych oferowanych branży gastronomicznej podczas pandemii COVID-19. | pl |
dc.title.alternative | Comparison of aid instruments offered to the food service industry during the COVID-19 pandemic. | pl |
dc.type | licenciate | pl |
dspace.entity.type | Publication |