Porównanie instrumentów pomocowych oferowanych branży gastronomicznej podczas pandemii COVID-19.

licenciate
dc.abstract.enThe subject of this paper is a comparison of aid instruments offered to the food service industry during the COVID-19 pandemic. The work presents the problem in which the Polish food service industry found itself and the feelings of the sector regarding the current anti-crisis forms. Focus on the need for assistance during the COVID-19 pandemic in Poland, the UK and Ireland. It presents aid instruments to help the food service industry in a crisis situation, the scale of the problem and compares them with actions offered in other European countries.pl
dc.abstract.plTematem pracy jest porównanie instrumentów pomocowych oferowanych branży gastronomicznej podczas pandemii COVID-19. Praca przedstawia problem, w którym znalazła się Polska gastronomia oraz odczucia sektora dotyczących obecnych form antykryzysowych. Skupia się na zapotrzebowaniu pomocowym podczas pandemii COVID-19 w Polsce, Wielkiej Brytanii oraz Irlandii. Przedstawione zostały instrumenty pomocowe pomagające branży gastronomicznej w sytuacji kryzysowej, skala problemu oraz porównane z działaniami oferowanymi w innych krajach Europy.pl
dc.affiliationWydział Zarządzania i Komunikacji Społecznejpl
dc.areaobszar nauk społecznychpl
dc.contributor.advisorShaw, Martapl
dc.contributor.authorZdyb, Paulinapl
dc.contributor.departmentbycodeUJK/WZKSpl
dc.contributor.reviewerMazurkiewicz, Grzegorz - 130449 pl
dc.contributor.reviewerShaw, Martapl
dc.date.accessioned2021-06-30T21:50:28Z
dc.date.available2021-06-30T21:50:28Z
dc.date.submitted2021-06-25pl
dc.fieldofstudyzarządzanie organizacjami publicznymi i obywatelskimipl
dc.identifier.apddiploma-149199-260551pl
dc.identifier.projectAPD / Opl
dc.identifier.urihttps://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/275686
dc.languagepolpl
dc.subject.enCOVID-19 - FOOD SERVICE INDUSTRY – PANDEMIC - SUPPORT MEASURESpl
dc.subject.plBRANŻA GASTRONOMICZNA - DZIAŁANIA POMOCOWE - COVID-19 - PANDEMIApl
dc.titlePorównanie instrumentów pomocowych oferowanych branży gastronomicznej podczas pandemii COVID-19.pl
dc.title.alternativeComparison of aid instruments offered to the food service industry during the COVID-19 pandemic.pl
dc.typelicenciatepl
dspace.entity.typePublication
dc.abstract.enpl
The subject of this paper is a comparison of aid instruments offered to the food service industry during the COVID-19 pandemic. The work presents the problem in which the Polish food service industry found itself and the feelings of the sector regarding the current anti-crisis forms. Focus on the need for assistance during the COVID-19 pandemic in Poland, the UK and Ireland. It presents aid instruments to help the food service industry in a crisis situation, the scale of the problem and compares them with actions offered in other European countries.
dc.abstract.plpl
Tematem pracy jest porównanie instrumentów pomocowych oferowanych branży gastronomicznej podczas pandemii COVID-19. Praca przedstawia problem, w którym znalazła się Polska gastronomia oraz odczucia sektora dotyczących obecnych form antykryzysowych. Skupia się na zapotrzebowaniu pomocowym podczas pandemii COVID-19 w Polsce, Wielkiej Brytanii oraz Irlandii. Przedstawione zostały instrumenty pomocowe pomagające branży gastronomicznej w sytuacji kryzysowej, skala problemu oraz porównane z działaniami oferowanymi w innych krajach Europy.
dc.affiliationpl
Wydział Zarządzania i Komunikacji Społecznej
dc.areapl
obszar nauk społecznych
dc.contributor.advisorpl
Shaw, Marta
dc.contributor.authorpl
Zdyb, Paulina
dc.contributor.departmentbycodepl
UJK/WZKS
dc.contributor.reviewerpl
Mazurkiewicz, Grzegorz - 130449
dc.contributor.reviewerpl
Shaw, Marta
dc.date.accessioned
2021-06-30T21:50:28Z
dc.date.available
2021-06-30T21:50:28Z
dc.date.submittedpl
2021-06-25
dc.fieldofstudypl
zarządzanie organizacjami publicznymi i obywatelskimi
dc.identifier.apdpl
diploma-149199-260551
dc.identifier.projectpl
APD / O
dc.identifier.uri
https://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/275686
dc.languagepl
pol
dc.subject.enpl
COVID-19 - FOOD SERVICE INDUSTRY – PANDEMIC - SUPPORT MEASURES
dc.subject.plpl
BRANŻA GASTRONOMICZNA - DZIAŁANIA POMOCOWE - COVID-19 - PANDEMIA
dc.titlepl
Porównanie instrumentów pomocowych oferowanych branży gastronomicznej podczas pandemii COVID-19.
dc.title.alternativepl
Comparison of aid instruments offered to the food service industry during the COVID-19 pandemic.
dc.typepl
licenciate
dspace.entity.type
Publication
Affiliations

* The migration of download and view statistics prior to the date of April 8, 2024 is in progress.

Views
27
Views per month
Views per city
Gdansk
5
Grodzisko
4
Dublin
3
Wroclaw
3
Lublin
2
Bydgoszcz
1
Krakow
1
Krosno
1
Lodz
1
Ozimek
1

No access

No Thumbnail Available