Mycetozoal bloom in a hydroponic culture of garden cress (Lepidium sativum L.)

2011
journal article
article
4
dc.affiliationWydział Biochemii, Biofizyki i Biotechnologii : Zakład Biofizykipl
dc.affiliationWydział Biologii i Nauk o Ziemi : Instytut Botanikipl
dc.contributor.authorMichalczyk-Wetula, Dominika - 186841 pl
dc.contributor.authorDrozdowicz, Anna - 127764 pl
dc.contributor.authorPintscher, Sebastian - 115568 pl
dc.contributor.authorPłonka, Przemysław - 131459 pl
dc.date.accessioned2018-10-25T08:29:12Z
dc.date.available2018-10-25T08:29:12Z
dc.date.issued2011pl
dc.description.additionalBibliogr. s. 341pl
dc.description.number1pl
dc.description.physical336-341pl
dc.description.volume145pl
dc.identifier.doi10.1016/j.ijfoodmicro.2010.11.042pl
dc.identifier.eissn1879-3460pl
dc.identifier.issn0168-1605pl
dc.identifier.projectROD UJ / Opl
dc.identifier.urihttps://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/58648
dc.languageengpl
dc.language.containerengpl
dc.rightsDodaję tylko opis bibliograficzny*
dc.rights.licenceBez licencji otwartego dostępu
dc.rights.uri*
dc.subject.enBrassicaceaepl
dc.subject.enDidymiumpl
dc.subject.enMyxomycetespl
dc.subject.enmycetozoapl
dc.subject.enPhysaralespl
dc.subject.entrue slime mouldspl
dc.subtypeArticlepl
dc.titleMycetozoal bloom in a hydroponic culture of garden cress (Lepidium sativum L.)pl
dc.title.journalInternational Journal of Food Microbiologypl
dc.typeJournalArticlepl
dspace.entity.typePublication
dc.affiliationpl
Wydział Biochemii, Biofizyki i Biotechnologii : Zakład Biofizyki
dc.affiliationpl
Wydział Biologii i Nauk o Ziemi : Instytut Botaniki
dc.contributor.authorpl
Michalczyk-Wetula, Dominika - 186841
dc.contributor.authorpl
Drozdowicz, Anna - 127764
dc.contributor.authorpl
Pintscher, Sebastian - 115568
dc.contributor.authorpl
Płonka, Przemysław - 131459
dc.date.accessioned
2018-10-25T08:29:12Z
dc.date.available
2018-10-25T08:29:12Z
dc.date.issuedpl
2011
dc.description.additionalpl
Bibliogr. s. 341
dc.description.numberpl
1
dc.description.physicalpl
336-341
dc.description.volumepl
145
dc.identifier.doipl
10.1016/j.ijfoodmicro.2010.11.042
dc.identifier.eissnpl
1879-3460
dc.identifier.issnpl
0168-1605
dc.identifier.projectpl
ROD UJ / O
dc.identifier.uri
https://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/58648
dc.languagepl
eng
dc.language.containerpl
eng
dc.rights*
Dodaję tylko opis bibliograficzny
dc.rights.licence
Bez licencji otwartego dostępu
dc.rights.uri*
dc.subject.enpl
Brassicaceae
dc.subject.enpl
Didymium
dc.subject.enpl
Myxomycetes
dc.subject.enpl
mycetozoa
dc.subject.enpl
Physarales
dc.subject.enpl
true slime moulds
dc.subtypepl
Article
dc.titlepl
Mycetozoal bloom in a hydroponic culture of garden cress (Lepidium sativum L.)
dc.title.journalpl
International Journal of Food Microbiology
dc.typepl
JournalArticle
dspace.entity.type
Publication
Affiliations

* The migration of download and view statistics prior to the date of April 8, 2024 is in progress.

Views
0
Views per month

No access

No Thumbnail Available