Influence of amylose content and oxidation level of potato starch on acetylation, granule structure and radicals’ formation

2018
journal article
article
dc.affiliationWydział Chemii : Zakład Chemii Nieorganicznejpl
dc.contributor.authorPietrzyk, Sławomirpl
dc.contributor.authorFortuna, Teresapl
dc.contributor.authorJuszczak, Lesławpl
dc.contributor.authorGałkowska, Dorotapl
dc.contributor.authorBączkowicz, Małgorzatapl
dc.contributor.authorŁabanowska, Maria - 130038 pl
dc.contributor.authorKurdziel, Magdalena - 129748 pl
dc.date.accessioned2018-01-23T13:34:16Z
dc.date.available2018-01-23T13:34:16Z
dc.date.issued2018pl
dc.description.physical57-67pl
dc.description.publication1,2pl
dc.description.volume106pl
dc.identifier.doi10.1016/j.ijbiomac.2017.07.177pl
dc.identifier.eissn1879-0003pl
dc.identifier.issn0141-8130pl
dc.identifier.urihttps://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/49192
dc.languageengpl
dc.language.containerengpl
dc.rightsDodaję tylko opis bibliograficzny*
dc.rights.licencebez licencji
dc.rights.uri*
dc.subtypeArticlepl
dc.titleInfluence of amylose content and oxidation level of potato starch on acetylation, granule structure and radicals’ formationpl
dc.title.journalInternational Journal of Biological Macromoleculespl
dc.typeJournalArticlepl
dspace.entity.typePublication
dc.affiliationpl
Wydział Chemii : Zakład Chemii Nieorganicznej
dc.contributor.authorpl
Pietrzyk, Sławomir
dc.contributor.authorpl
Fortuna, Teresa
dc.contributor.authorpl
Juszczak, Lesław
dc.contributor.authorpl
Gałkowska, Dorota
dc.contributor.authorpl
Bączkowicz, Małgorzata
dc.contributor.authorpl
Łabanowska, Maria - 130038
dc.contributor.authorpl
Kurdziel, Magdalena - 129748
dc.date.accessioned
2018-01-23T13:34:16Z
dc.date.available
2018-01-23T13:34:16Z
dc.date.issuedpl
2018
dc.description.physicalpl
57-67
dc.description.publicationpl
1,2
dc.description.volumepl
106
dc.identifier.doipl
10.1016/j.ijbiomac.2017.07.177
dc.identifier.eissnpl
1879-0003
dc.identifier.issnpl
0141-8130
dc.identifier.uri
https://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/49192
dc.languagepl
eng
dc.language.containerpl
eng
dc.rights*
Dodaję tylko opis bibliograficzny
dc.rights.licence
bez licencji
dc.rights.uri*
dc.subtypepl
Article
dc.titlepl
Influence of amylose content and oxidation level of potato starch on acetylation, granule structure and radicals’ formation
dc.title.journalpl
International Journal of Biological Macromolecules
dc.typepl
JournalArticle
dspace.entity.type
Publication

* The migration of download and view statistics prior to the date of April 8, 2024 is in progress.

Views
1
Views per month

No access

No Thumbnail Available