Influence of amylose content and oxidation level of potato starch on acetylation, granule structure and radicals’ formation

2018
journal article
article
22
dc.affiliationWydział Chemii : Zakład Chemii Nieorganicznejpl
dc.contributor.authorPietrzyk, Sławomirpl
dc.contributor.authorFortuna, Teresapl
dc.contributor.authorJuszczak, Lesławpl
dc.contributor.authorGałkowska, Dorotapl
dc.contributor.authorBączkowicz, Małgorzatapl
dc.contributor.authorŁabanowska, Maria - 130038 pl
dc.contributor.authorKurdziel, Magdalena - 129748 pl
dc.date.accessioned2018-01-23T13:34:16Z
dc.date.available2018-01-23T13:34:16Z
dc.date.issued2018pl
dc.description.physical57-67pl
dc.description.publication1,2pl
dc.description.volume106pl
dc.identifier.doi10.1016/j.ijbiomac.2017.07.177pl
dc.identifier.eissn1879-0003pl
dc.identifier.issn0141-8130pl
dc.identifier.urihttps://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/49192
dc.languageengpl
dc.language.containerengpl
dc.rightsDodaję tylko opis bibliograficzny*
dc.rights.licenceBez licencji otwartego dostępu
dc.rights.uri*
dc.subtypeArticlepl
dc.titleInfluence of amylose content and oxidation level of potato starch on acetylation, granule structure and radicals’ formationpl
dc.title.journalInternational Journal of Biological Macromoleculespl
dc.typeJournalArticlepl
dspace.entity.typePublication
dc.affiliationpl
Wydział Chemii : Zakład Chemii Nieorganicznej
dc.contributor.authorpl
Pietrzyk, Sławomir
dc.contributor.authorpl
Fortuna, Teresa
dc.contributor.authorpl
Juszczak, Lesław
dc.contributor.authorpl
Gałkowska, Dorota
dc.contributor.authorpl
Bączkowicz, Małgorzata
dc.contributor.authorpl
Łabanowska, Maria - 130038
dc.contributor.authorpl
Kurdziel, Magdalena - 129748
dc.date.accessioned
2018-01-23T13:34:16Z
dc.date.available
2018-01-23T13:34:16Z
dc.date.issuedpl
2018
dc.description.physicalpl
57-67
dc.description.publicationpl
1,2
dc.description.volumepl
106
dc.identifier.doipl
10.1016/j.ijbiomac.2017.07.177
dc.identifier.eissnpl
1879-0003
dc.identifier.issnpl
0141-8130
dc.identifier.uri
https://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/49192
dc.languagepl
eng
dc.language.containerpl
eng
dc.rights*
Dodaję tylko opis bibliograficzny
dc.rights.licence
Bez licencji otwartego dostępu
dc.rights.uri*
dc.subtypepl
Article
dc.titlepl
Influence of amylose content and oxidation level of potato starch on acetylation, granule structure and radicals’ formation
dc.title.journalpl
International Journal of Biological Macromolecules
dc.typepl
JournalArticle
dspace.entity.type
Publication
Affiliations

* The migration of download and view statistics prior to the date of April 8, 2024 is in progress.

Views
2
Views per month
Views per city
Krakow
1

No access

No Thumbnail Available