Simple view
Full metadata view
Authors
Statistics
Influence of amylose content and oxidation level of potato starch on acetylation, granule structure and radicals’ formation
Journal
International Journal of Biological Macromolecules
35
Author
Volume
106
Pages
57-67
ISSN
0141-8130
eISSN
1879-0003
Language
English
Journal language
English
Affiliation
Wydział Chemii : Zakład Chemii Nieorganicznej
Scopus© citations
22
dc.affiliation | Wydział Chemii : Zakład Chemii Nieorganicznej | pl |
dc.contributor.author | Pietrzyk, Sławomir | pl |
dc.contributor.author | Fortuna, Teresa | pl |
dc.contributor.author | Juszczak, Lesław | pl |
dc.contributor.author | Gałkowska, Dorota | pl |
dc.contributor.author | Bączkowicz, Małgorzata | pl |
dc.contributor.author | Łabanowska, Maria - 130038 | pl |
dc.contributor.author | Kurdziel, Magdalena - 129748 | pl |
dc.date.accessioned | 2018-01-23T13:34:16Z | |
dc.date.available | 2018-01-23T13:34:16Z | |
dc.date.issued | 2018 | pl |
dc.description.physical | 57-67 | pl |
dc.description.publication | 1,2 | pl |
dc.description.volume | 106 | pl |
dc.identifier.doi | 10.1016/j.ijbiomac.2017.07.177 | pl |
dc.identifier.eissn | 1879-0003 | pl |
dc.identifier.issn | 0141-8130 | pl |
dc.identifier.uri | https://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/49192 | |
dc.language | eng | pl |
dc.language.container | eng | pl |
dc.rights | Dodaję tylko opis bibliograficzny | * |
dc.rights.licence | Bez licencji otwartego dostępu | |
dc.rights.uri | * | |
dc.subtype | Article | pl |
dc.title | Influence of amylose content and oxidation level of potato starch on acetylation, granule structure and radicals’ formation | pl |
dc.title.journal | International Journal of Biological Macromolecules | pl |
dc.type | JournalArticle | pl |
dspace.entity.type | Publication |
dc.affiliationpl
Wydział Chemii : Zakład Chemii Nieorganicznej dc.contributor.authorpl
Pietrzyk, Sławomir dc.contributor.authorpl
Fortuna, Teresa dc.contributor.authorpl
Juszczak, Lesław dc.contributor.authorpl
Gałkowska, Dorota dc.contributor.authorpl
Bączkowicz, Małgorzata dc.contributor.authorpl
Łabanowska, Maria - 130038 dc.contributor.authorpl
Kurdziel, Magdalena - 129748 dc.date.accessioned
2018-01-23T13:34:16Z dc.date.available
2018-01-23T13:34:16Z dc.date.issuedpl
2018 dc.description.physicalpl
57-67 dc.description.publicationpl
1,2 dc.description.volumepl
106 dc.identifier.doipl
10.1016/j.ijbiomac.2017.07.177 dc.identifier.eissnpl
1879-0003 dc.identifier.issnpl
0141-8130 dc.identifier.uri
https://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/49192 dc.languagepl
eng dc.language.containerpl
eng dc.rights*
Dodaję tylko opis bibliograficzny dc.rights.licence
Bez licencji otwartego dostępu dc.rights.uri*
dc.subtypepl
Article dc.titlepl
Influence of amylose content and oxidation level of potato starch on acetylation, granule structure and radicals’ formation dc.title.journalpl
International Journal of Biological Macromolecules dc.typepl
JournalArticle dspace.entity.type
Publication Affiliations
Wydział Chemii
Łabanowska, Maria
Kurdziel, Magdalena
No affiliation
Pietrzyk, Sławomir
Fortuna, Teresa
Juszczak, Lesław
Gałkowska, Dorota
Bączkowicz, Małgorzata
* The migration of download and view statistics prior to the date of April 8, 2024 is in progress.
Views
2
Views per month
Views per city
Krakow
1