Simple view
Full metadata view
Authors
Statistics
Non-contact AFM investigation of influence of freezing process on the surface structure of potato starch granule
Journal
Applied Surface Science
Author
Krok Franciszek
Szymońska J.
Tomasik P.
Szymoński Marek
Volume
157
Number
4
Pages
382-386
ISSN
0169-4332
eISSN
1873-5584
Keywords in English
Non-contact Atomic Force Microscopy
starch surface structure
starch structure modification
Language
English
Journal language
English
Affiliation
Wydział Fizyki, Astronomii i Informatyki Stosowanej : Instytut Fizyki im. Mariana Smoluchowskiego
Scopus© citations
37
cris.lastimport.wos | 2024-04-09T23:04:24Z | |
dc.affiliation | Wydział Fizyki, Astronomii i Informatyki Stosowanej : Instytut Fizyki im. Mariana Smoluchowskiego | pl |
dc.contributor.author | Krok, Franciszek - 100497 | pl |
dc.contributor.author | Szymońska, J. | pl |
dc.contributor.author | Tomasik, P. | pl |
dc.contributor.author | Szymoński, Marek - 132296 | pl |
dc.date.accessioned | 2021-01-04T11:44:35Z | |
dc.date.available | 2021-01-04T11:44:35Z | |
dc.date.issued | 2000 | pl |
dc.description.number | 4 | pl |
dc.description.physical | 382-386 | pl |
dc.description.volume | 157 | pl |
dc.identifier.doi | 10.1016/S0169-4332(99)00554-1 | pl |
dc.identifier.eissn | 1873-5584 | pl |
dc.identifier.issn | 0169-4332 | pl |
dc.identifier.project | ROD UJ / O | pl |
dc.identifier.uri | https://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/259589 | |
dc.language | eng | pl |
dc.language.container | eng | pl |
dc.rights | Dodaję tylko opis bibliograficzny | * |
dc.rights.licence | Bez licencji otwartego dostępu | |
dc.rights.uri | * | |
dc.subject.en | Non-contact Atomic Force Microscopy | pl |
dc.subject.en | starch surface structure | pl |
dc.subject.en | starch structure modification | pl |
dc.subtype | Article | pl |
dc.title | Non-contact AFM investigation of influence of freezing process on the surface structure of potato starch granule | pl |
dc.title.journal | Applied Surface Science | pl |
dc.type | JournalArticle | pl |
dspace.entity.type | Publication |
cris.lastimport.wos
2024-04-09T23:04:24Z dc.affiliationpl
Wydział Fizyki, Astronomii i Informatyki Stosowanej : Instytut Fizyki im. Mariana Smoluchowskiego dc.contributor.authorpl
Krok, Franciszek - 100497 dc.contributor.authorpl
Szymońska, J. dc.contributor.authorpl
Tomasik, P. dc.contributor.authorpl
Szymoński, Marek - 132296 dc.date.accessioned
2021-01-04T11:44:35Z dc.date.available
2021-01-04T11:44:35Z dc.date.issuedpl
2000 dc.description.numberpl
4 dc.description.physicalpl
382-386 dc.description.volumepl
157 dc.identifier.doipl
10.1016/S0169-4332(99)00554-1 dc.identifier.eissnpl
1873-5584 dc.identifier.issnpl
0169-4332 dc.identifier.projectpl
ROD UJ / O dc.identifier.uri
https://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/259589 dc.languagepl
eng dc.language.containerpl
eng dc.rights*
Dodaję tylko opis bibliograficzny dc.rights.licence
Bez licencji otwartego dostępu dc.rights.uri*
dc.subject.enpl
Non-contact Atomic Force Microscopy dc.subject.enpl
starch surface structure dc.subject.enpl
starch structure modification dc.subtypepl
Article dc.titlepl
Non-contact AFM investigation of influence of freezing process on the surface structure of potato starch granule dc.title.journalpl
Applied Surface Science dc.typepl
JournalArticle dspace.entity.type
Publication Affiliations
No affiliation
Krok, Franciszek
Szymońska, J.
Tomasik, P.
Szymoński, Marek
* The migration of download and view statistics prior to the date of April 8, 2024 is in progress.
Views
8
Views per month
Views per city
Ashburn
2
Dublin
2
Wroclaw
2
Krakow
1
Szczecin
1