Simple view
Full metadata view
Authors
Statistics
Chemical analysis of selected meads produced in Poland
Journal
European Food Research and Technology
70
Author
Volume
249249
Number
10
Pages
2583-25932583-2593
ISSN
1438-2377
eISSN
1438-2385
Access date
2023-07-20
Remarks
Online First 2023-07-01
Language
English
Journal language
English
Affiliation
Wydział Farmaceutyczny : Zakład FarmakognozjiWydział Farmaceutyczny : Zakład BromatologiiSzkoła Doktorska Nauk Ścisłych i PrzyrodniczychWydział Chemii : Zakład Chemii Analitycznej
dc.affiliation | Wydział Farmaceutyczny : Zakład Farmakognozji | pl |
dc.affiliation | Wydział Farmaceutyczny : Zakład Bromatologii | pl |
dc.affiliation | Szkoła Doktorska Nauk Ścisłych i Przyrodniczych | pl |
dc.affiliation | Wydział Chemii : Zakład Chemii Analitycznej | pl |
dc.cm.id | 112726 | pl |
dc.cm.idOmega | UJCMc95a1a430b2840b69aea419df031ef50 | pl |
dc.contributor.author | Dobrowolska-Iwanek, Justyna - 174515 | pl |
dc.contributor.author | Kwit, Mateusz | pl |
dc.contributor.author | Fołta, Maria - 129376 | pl |
dc.contributor.author | Rusin, Marcelina - 370718 | pl |
dc.contributor.author | Galanty, Agnieszka - 129437 | pl |
dc.contributor.author | Zagrodzki, Paweł - 133875 | pl |
dc.date.accession | 2023-07-20 | pl |
dc.date.accessioned | 2023-08-21T07:21:59Z | |
dc.date.available | 2023-08-21T07:21:59Z | |
dc.date.issued | 2023 | pl |
dc.date.openaccess | 0 | |
dc.description.accesstime | w momencie opublikowania | |
dc.description.additional | Online First 2023-07-01 | pl |
dc.description.number | 10 | pl |
dc.description.physical | 2583-2593 | pl |
dc.description.physical | 2583-2593 | pl |
dc.description.version | ostateczna wersja wydawcy | |
dc.description.volume | 249 | pl |
dc.description.volume | 249 | pl |
dc.identifier.doi | 10.1007/s00217-023-04315-9 | pl |
dc.identifier.eissn | 1438-2385 | pl |
dc.identifier.issn | 1438-2377 | pl |
dc.identifier.uri | https://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/317807 | |
dc.identifier.weblink | https://link.springer.com/article/10.1007/s00217-023-04315-9 | pl |
dc.language | eng | pl |
dc.language.container | eng | pl |
dc.pbn.affiliation | Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu : nauki farmaceutyczne | pl |
dc.rights | Udzielam licencji. Uznanie autorstwa 4.0 Międzynarodowa | * |
dc.rights.licence | CC-BY | |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/legalcode.pl | * |
dc.share.type | Otwarte czasopismo | |
dc.subtype | Article | pl |
dc.title | Chemical analysis of selected meads produced in Poland | pl |
dc.title.journal | European Food Research and Technology | pl |
dc.type | JournalArticle | pl |
dspace.entity.type | Publication |
dc.affiliationpl
Wydział Farmaceutyczny : Zakład Farmakognozji dc.affiliationpl
Wydział Farmaceutyczny : Zakład Bromatologii dc.affiliationpl
Szkoła Doktorska Nauk Ścisłych i Przyrodniczych dc.affiliationpl
Wydział Chemii : Zakład Chemii Analitycznej dc.cm.idpl
112726 dc.cm.idOmegapl
UJCMc95a1a430b2840b69aea419df031ef50 dc.contributor.authorpl
Dobrowolska-Iwanek, Justyna - 174515 dc.contributor.authorpl
Kwit, Mateusz dc.contributor.authorpl
Fołta, Maria - 129376 dc.contributor.authorpl
Rusin, Marcelina - 370718 dc.contributor.authorpl
Galanty, Agnieszka - 129437 dc.contributor.authorpl
Zagrodzki, Paweł - 133875 dc.date.accessionpl
2023-07-20 dc.date.accessioned
2023-08-21T07:21:59Z dc.date.available
2023-08-21T07:21:59Z dc.date.issuedpl
2023 dc.date.openaccess
0 dc.description.accesstime
w momencie opublikowania dc.description.additionalpl
Online First 2023-07-01 dc.description.numberpl
10 dc.description.physicalpl
2583-2593 dc.description.physicalpl
2583-2593 dc.description.version
ostateczna wersja wydawcy dc.description.volumepl
249 dc.description.volumepl
249 dc.identifier.doipl
10.1007/s00217-023-04315-9 dc.identifier.eissnpl
1438-2385 dc.identifier.issnpl
1438-2377 dc.identifier.uri
https://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/317807 dc.identifier.weblinkpl
https://link.springer.com/article/10.1007/s00217-023-04315-9 dc.languagepl
eng dc.language.containerpl
eng dc.pbn.affiliationpl
Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu : nauki farmaceutyczne dc.rights*
Udzielam licencji. Uznanie autorstwa 4.0 Międzynarodowa dc.rights.licence
CC-BY dc.rights.uri*
http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/legalcode.pl dc.share.type
Otwarte czasopismo dc.subtypepl
Article dc.titlepl
Chemical analysis of selected meads produced in Poland dc.title.journalpl
European Food Research and Technology dc.typepl
JournalArticle dspace.entity.type
Publication Affiliations
Wydział Farmaceutyczny
Dobrowolska-Iwanek, Justyna
Galanty, Agnieszka
Zagrodzki, Paweł
Szkoła Doktorska Nauk Ścisłych i Przyrodniczych
Rusin, Marcelina
No affiliation
Kwit, Mateusz
Fołta, Maria
* The migration of download and view statistics prior to the date of April 8, 2024 is in progress.
Views
12
Views per month
Views per city
Brno
5
Ashburn
1
Krakow
1
Downloads
dobrowolska-iwanek_et-al_chemical_analysis_of_selected_meads_2023.pdf
6
Open Access
Loading...