Simple view
Full metadata view
Authors
Statistics
Effect of thermal processing on antioxidant power and thiosulfinate content in Brussels sprouts juices
2017
journal article
article
Journal
Biotechnology and Food Science
8
Author
Kot Mirosława
Olech Zofia
Volume
81
Number
2
Pages
83-92
ISSN
2084-0136
eISSN
2299-6818
Publication series title
Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej. Chemia Spożywcza i Biotechnologia
Serie's ISSN
1509-7013
Access date
2017-11-28
Language
English
Journal language
English
Affiliation
Wydział Chemii : Zakład Chemii Środowiska
dc.affiliation | Wydział Chemii : Zakład Chemii Środowiska | pl |
dc.contributor.author | Kot, Mirosława - 129221 | pl |
dc.contributor.author | Olech, Zofia - 131152 | pl |
dc.date.accession | 2017-11-28 | pl |
dc.date.accessioned | 2017-12-07T11:10:31Z | |
dc.date.available | 2017-12-07T11:10:31Z | |
dc.date.issued | 2017 | pl |
dc.date.openaccess | 0 | |
dc.description.accesstime | w momencie opublikowania | |
dc.description.number | 2 | pl |
dc.description.physical | 83-92 | pl |
dc.description.publication | 1,1 | pl |
dc.description.series | Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej. Chemia Spożywcza i Biotechnologia | |
dc.description.version | ostateczna wersja wydawcy | |
dc.description.volume | 81 | pl |
dc.identifier.eissn | 2299-6818 | pl |
dc.identifier.issn | 2084-0136 | pl |
dc.identifier.seriesissn | 1509-7013 | |
dc.identifier.uri | https://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/47308 | |
dc.identifier.weblink | http://www.bfs.p.lodz.pl/index.php?pid=29&year=2017&journal=25&article=129 | pl |
dc.language | eng | pl |
dc.language.container | eng | pl |
dc.rights | Dodaję tylko opis bibliograficzny | * |
dc.rights.licence | Inna otwarta licencja | |
dc.rights.uri | * | |
dc.share.type | otwarte czasopismo | |
dc.subtype | Article | pl |
dc.title | Effect of thermal processing on antioxidant power and thiosulfinate content in Brussels sprouts juices | pl |
dc.title.journal | Biotechnology and Food Science | pl |
dc.type | JournalArticle | pl |
dspace.entity.type | Publication |
dc.affiliationpl
Wydział Chemii : Zakład Chemii Środowiska dc.contributor.authorpl
Kot, Mirosława - 129221 dc.contributor.authorpl
Olech, Zofia - 131152 dc.date.accessionpl
2017-11-28 dc.date.accessioned
2017-12-07T11:10:31Z dc.date.available
2017-12-07T11:10:31Z dc.date.issuedpl
2017 dc.date.openaccess
0 dc.description.accesstime
w momencie opublikowania dc.description.numberpl
2 dc.description.physicalpl
83-92 dc.description.publicationpl
1,1 dc.description.series
Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej. Chemia Spożywcza i Biotechnologia dc.description.version
ostateczna wersja wydawcy dc.description.volumepl
81 dc.identifier.eissnpl
2299-6818 dc.identifier.issnpl
2084-0136 dc.identifier.seriesissn
1509-7013 dc.identifier.uri
https://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/47308 dc.identifier.weblinkpl
http://www.bfs.p.lodz.pl/index.php?pid=29&year=2017&journal=25&article=129 dc.languagepl
eng dc.language.containerpl
eng dc.rights*
Dodaję tylko opis bibliograficzny dc.rights.licence
Inna otwarta licencja dc.rights.uri*
dc.share.type
otwarte czasopismo dc.subtypepl
Article dc.titlepl
Effect of thermal processing on antioxidant power and thiosulfinate content in Brussels sprouts juices dc.title.journalpl
Biotechnology and Food Science dc.typepl
JournalArticle dspace.entity.type
Publication Affiliations
Wydział Chemii
Kot, Mirosława
Olech, Zofia