Effect of thermal processing on antioxidant power and thiosulfinate content in Brussels sprouts juices

2017
journal article
article
dc.affiliationWydział Chemii : Zakład Chemii Środowiskapl
dc.contributor.authorKot, Mirosława - 129221 pl
dc.contributor.authorOlech, Zofia - 131152 pl
dc.date.accession2017-11-28pl
dc.date.accessioned2017-12-07T11:10:31Z
dc.date.available2017-12-07T11:10:31Z
dc.date.issued2017pl
dc.date.openaccess0
dc.description.accesstimew momencie opublikowania
dc.description.number2pl
dc.description.physical83-92pl
dc.description.publication1,1pl
dc.description.seriesZeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej. Chemia Spożywcza i Biotechnologia
dc.description.versionostateczna wersja wydawcy
dc.description.volume81pl
dc.identifier.eissn2299-6818pl
dc.identifier.issn2084-0136pl
dc.identifier.seriesissn1509-7013
dc.identifier.urihttps://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/47308
dc.identifier.weblinkhttp://www.bfs.p.lodz.pl/index.php?pid=29&year=2017&journal=25&article=129pl
dc.languageengpl
dc.language.containerengpl
dc.rightsDodaję tylko opis bibliograficzny*
dc.rights.licenceOTHER
dc.rights.uri*
dc.share.typeotwarte czasopismo
dc.subtypeArticlepl
dc.titleEffect of thermal processing on antioxidant power and thiosulfinate content in Brussels sprouts juicespl
dc.title.journalBiotechnology and Food Sciencepl
dc.typeJournalArticlepl
dspace.entity.typePublication
dc.affiliationpl
Wydział Chemii : Zakład Chemii Środowiska
dc.contributor.authorpl
Kot, Mirosława - 129221
dc.contributor.authorpl
Olech, Zofia - 131152
dc.date.accessionpl
2017-11-28
dc.date.accessioned
2017-12-07T11:10:31Z
dc.date.available
2017-12-07T11:10:31Z
dc.date.issuedpl
2017
dc.date.openaccess
0
dc.description.accesstime
w momencie opublikowania
dc.description.numberpl
2
dc.description.physicalpl
83-92
dc.description.publicationpl
1,1
dc.description.series
Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej. Chemia Spożywcza i Biotechnologia
dc.description.version
ostateczna wersja wydawcy
dc.description.volumepl
81
dc.identifier.eissnpl
2299-6818
dc.identifier.issnpl
2084-0136
dc.identifier.seriesissn
1509-7013
dc.identifier.uri
https://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/47308
dc.identifier.weblinkpl
http://www.bfs.p.lodz.pl/index.php?pid=29&year=2017&journal=25&article=129
dc.languagepl
eng
dc.language.containerpl
eng
dc.rights*
Dodaję tylko opis bibliograficzny
dc.rights.licence
OTHER
dc.rights.uri*
dc.share.type
otwarte czasopismo
dc.subtypepl
Article
dc.titlepl
Effect of thermal processing on antioxidant power and thiosulfinate content in Brussels sprouts juices
dc.title.journalpl
Biotechnology and Food Science
dc.typepl
JournalArticle
dspace.entity.type
Publication
Affiliations

* The migration of download and view statistics prior to the date of April 8, 2024 is in progress.

Views
0
Views per month

No access

No Thumbnail Available