Simple view
Full metadata view
Authors
Statistics
Application of Staphylococci in the food industry and biotechnology
Publisher
Academic Press
200
Author
Władyka Benedykt
Bonar Emilia
Editor
Savini Vincenzo
Book title / Journal title
Pet-to-man travelling Staphylococci : a world in progress
Place of publication: Publisher
LondonSan DiegoCambridgeKidlington : Academic Press
Pages
281-291
ISBN
978-0-12-813547-1
eISBN
978-0-12-813548-8
Language
English
Book language / Journal language
English
Affiliation
Wydział Biochemii, Biofizyki i Biotechnologii : Zakład Biochemii Analitycznej
Scopus© citations
3
cris.lastimport.wos | 2024-04-09T18:43:00Z | |
dc.affiliation | Wydział Biochemii, Biofizyki i Biotechnologii : Zakład Biochemii Analitycznej | pl |
dc.contributor.author | Władyka, Benedykt - 132671 | pl |
dc.contributor.author | Bonar, Emilia - 127397 | pl |
dc.contributor.editor | Savini, Vincenzo | pl |
dc.date.accessioned | 2019-02-12T10:02:32Z | |
dc.date.available | 2019-02-12T10:02:32Z | |
dc.date.issued | 2018 | pl |
dc.description.physical | 281-291 | pl |
dc.description.publication | 0,8 | pl |
dc.identifier.doi | 10.1016/B978-0-12-813547-1.00021-2 | pl |
dc.identifier.eisbn | 978-0-12-813548-8 | pl |
dc.identifier.isbn | 978-0-12-813547-1 | pl |
dc.identifier.project | ROD UJ / O | pl |
dc.identifier.uri | https://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/68140 | |
dc.language | eng | pl |
dc.language.container | eng | pl |
dc.pubinfo | London | pl |
dc.pubinfo | San Diego | pl |
dc.pubinfo | Cambridge | pl |
dc.pubinfo | Kidlington : Academic Press | pl |
dc.publisher.ministerial | Academic Press | pl |
dc.rights | Dodaję tylko opis bibliograficzny | * |
dc.rights.licence | Bez licencji otwartego dostępu | |
dc.rights.uri | * | |
dc.sourceinfo | liczba autorów 45; liczba stron 322; liczba arkuszy wydawniczych 23; | pl |
dc.subtype | Article | pl |
dc.title | Application of Staphylococci in the food industry and biotechnology | pl |
dc.title.container | Pet-to-man travelling Staphylococci : a world in progress | pl |
dc.type | BookSection | pl |
dspace.entity.type | Publication |
cris.lastimport.wos
2024-04-09T18:43:00Z dc.affiliationpl
Wydział Biochemii, Biofizyki i Biotechnologii : Zakład Biochemii Analitycznej dc.contributor.authorpl
Władyka, Benedykt - 132671 dc.contributor.authorpl
Bonar, Emilia - 127397 dc.contributor.editorpl
Savini, Vincenzo dc.date.accessioned
2019-02-12T10:02:32Z dc.date.available
2019-02-12T10:02:32Z dc.date.issuedpl
2018 dc.description.physicalpl
281-291 dc.description.publicationpl
0,8 dc.identifier.doipl
10.1016/B978-0-12-813547-1.00021-2 dc.identifier.eisbnpl
978-0-12-813548-8 dc.identifier.isbnpl
978-0-12-813547-1 dc.identifier.projectpl
ROD UJ / O dc.identifier.uri
https://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/68140 dc.languagepl
eng dc.language.containerpl
eng dc.pubinfopl
London dc.pubinfopl
San Diego dc.pubinfopl
Cambridge dc.pubinfopl
Kidlington : Academic Press dc.publisher.ministerialpl
Academic Press dc.rights*
Dodaję tylko opis bibliograficzny dc.rights.licence
Bez licencji otwartego dostępu dc.rights.uri*
dc.sourceinfopl
liczba autorów 45; liczba stron 322; liczba arkuszy wydawniczych 23; dc.subtypepl
Article dc.titlepl
Application of Staphylococci in the food industry and biotechnology dc.title.containerpl
Pet-to-man travelling Staphylococci : a world in progress dc.typepl
BookSection dspace.entity.type
Publication Affiliations
Wydział Biochemii, Biofizyki i Biotechnologii
Bonar, Emilia
Władyka, Benedykt
No affiliation
Savini, Vincenzo
* The migration of download and view statistics prior to the date of April 8, 2024 is in progress.
Views
1
Views per month
Views per city
Ashburn
1