Poradnik dietetyczny "Zdrowe treści"

licenciate
dc.abstract.enThis dissertation is the documentation of the graduation project carried out as part of studies electronic processing of information on the Faculty of Management and Social Communication at the Jagiellonian University.The aim of the project was to create a website which goal is to expand user's knowledge about nutrition and its impact on human health and the promotion of the principles of healthy eating and healthy habits.The site is a collection of articles representing the selected theories in the field of nutrition, based on research and experience of professionals and nutritionists, and any recommendations and information are from reliable sources and textbooks.pl
dc.abstract.plNiniejsza praca jest dokumentacja projektu dyplomowego realizowanego w ramach studiów elektronicznego przetwarzania informacji na Wydziale Zarządzania i Komunikacji Społecznej Uniwersytetu Jagiellońskiego.Celem projektu było stworzenie serwisu, którego zadaniem jest poszerzenie wiedzy użytkowników na temat odżywiania i jego wpływu na zdrowie człowieka oraz propagowanie zasad zdrowego odżywiania i zdrowych nawyków.Strona jest zbiorem artykułów przedstawiających wybrane teorie w dziedzinie odżywiania, opartych na badaniach i doświadczeniu znanych specjalistów i dietetyków, a wszelkie zalecenia i informacje pochodzą z wiarygodnych źródeł i podręczników.pl
dc.affiliationWydział Zarządzania i Komunikacji Społecznejpl
dc.areaobszar nauk humanistycznychpl
dc.areaobszar nauk ścisłychpl
dc.contributor.advisorBiliński, Grzegorzpl
dc.contributor.authorŻurawska, Aleksandrapl
dc.contributor.departmentbycodeUJK/WZKSpl
dc.contributor.reviewerBiliński, Grzegorzpl
dc.contributor.reviewerSmywiński-Pohl, Aleksander - 173398 pl
dc.date.accessioned2020-07-27T00:30:18Z
dc.date.available2020-07-27T00:30:18Z
dc.date.submitted2016-07-11pl
dc.fieldofstudyelektroniczne przetwarzanie informacjipl
dc.identifier.apddiploma-107744-178122pl
dc.identifier.projectAPD / Opl
dc.identifier.urihttps://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/214002
dc.languagepolpl
dc.subject.enhealthy eating, healthy diet, health, healthy lifestyles, appropriate nutrition, dieteticspl
dc.subject.plzdrowe odżywianie, zdrowa dieta, zdrowie, zdrowy styl życia, prawidłowe żywienie, dietetykapl
dc.titlePoradnik dietetyczny "Zdrowe treści"pl
dc.title.alternativeDietary guidebook "Healthy contents"pl
dc.typelicenciatepl
dspace.entity.typePublication
dc.abstract.enpl
This dissertation is the documentation of the graduation project carried out as part of studies electronic processing of information on the Faculty of Management and Social Communication at the Jagiellonian University.The aim of the project was to create a website which goal is to expand user's knowledge about nutrition and its impact on human health and the promotion of the principles of healthy eating and healthy habits.The site is a collection of articles representing the selected theories in the field of nutrition, based on research and experience of professionals and nutritionists, and any recommendations and information are from reliable sources and textbooks.
dc.abstract.plpl
Niniejsza praca jest dokumentacja projektu dyplomowego realizowanego w ramach studiów elektronicznego przetwarzania informacji na Wydziale Zarządzania i Komunikacji Społecznej Uniwersytetu Jagiellońskiego.Celem projektu było stworzenie serwisu, którego zadaniem jest poszerzenie wiedzy użytkowników na temat odżywiania i jego wpływu na zdrowie człowieka oraz propagowanie zasad zdrowego odżywiania i zdrowych nawyków.Strona jest zbiorem artykułów przedstawiających wybrane teorie w dziedzinie odżywiania, opartych na badaniach i doświadczeniu znanych specjalistów i dietetyków, a wszelkie zalecenia i informacje pochodzą z wiarygodnych źródeł i podręczników.
dc.affiliationpl
Wydział Zarządzania i Komunikacji Społecznej
dc.areapl
obszar nauk humanistycznych
dc.areapl
obszar nauk ścisłych
dc.contributor.advisorpl
Biliński, Grzegorz
dc.contributor.authorpl
Żurawska, Aleksandra
dc.contributor.departmentbycodepl
UJK/WZKS
dc.contributor.reviewerpl
Biliński, Grzegorz
dc.contributor.reviewerpl
Smywiński-Pohl, Aleksander - 173398
dc.date.accessioned
2020-07-27T00:30:18Z
dc.date.available
2020-07-27T00:30:18Z
dc.date.submittedpl
2016-07-11
dc.fieldofstudypl
elektroniczne przetwarzanie informacji
dc.identifier.apdpl
diploma-107744-178122
dc.identifier.projectpl
APD / O
dc.identifier.uri
https://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/214002
dc.languagepl
pol
dc.subject.enpl
healthy eating, healthy diet, health, healthy lifestyles, appropriate nutrition, dietetics
dc.subject.plpl
zdrowe odżywianie, zdrowa dieta, zdrowie, zdrowy styl życia, prawidłowe żywienie, dietetyka
dc.titlepl
Poradnik dietetyczny "Zdrowe treści"
dc.title.alternativepl
Dietary guidebook "Healthy contents"
dc.typepl
licenciate
dspace.entity.type
Publication
Affiliations

* The migration of download and view statistics prior to the date of April 8, 2024 is in progress.

Views
50
Views per month
Views per city
Warsaw
9
Katowice
7
Wroclaw
7
Tulce
3
Dzikowiec
2
Krakow
2
Poznan
2
Biała Podlaska
1
Darłowo
1
Dublin
1

No access

No Thumbnail Available