Grzyby w diecie - sposoby przetwarzania i przygotowania do spożycia

2024
journal article
article
dc.affiliationWydział Farmaceutyczny : Katedra Botaniki Farmaceutycznejpl
dc.cm.id115056pl
dc.cm.idOmegaUJCMcbcd52ece52a46979ebb52bf770f15ddpl
dc.contributor.authorKała, Katarzyna - 199041 pl
dc.date.accessioned2024-05-20T22:38:40Z
dc.date.available2024-05-20T22:38:40Z
dc.date.issued2024pl
dc.description.number1pl
dc.description.physical34-36pl
dc.identifier.issn2956-9788pl
dc.identifier.urihttps://ruj.uj.edu.pl/handle/item/341193
dc.languagepolpl
dc.language.containerpolpl
dc.pbn.affiliationDziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu : nauki farmaceutyczne
dc.rightsDodaję tylko opis bibliograficzny*
dc.rights.licencepl
dc.rights.uri*
dc.subtypeArticlepl
dc.titleGrzyby w diecie - sposoby przetwarzania i przygotowania do spożyciapl
dc.title.journalGrzyby i Zdrowiepl
dc.typeJournalArticlepl
dspace.entity.typePublication
dc.affiliationpl
Wydział Farmaceutyczny : Katedra Botaniki Farmaceutycznej
dc.cm.idpl
115056
dc.cm.idOmegapl
UJCMcbcd52ece52a46979ebb52bf770f15dd
dc.contributor.authorpl
Kała, Katarzyna - 199041
dc.date.accessioned
2024-05-20T22:38:40Z
dc.date.available
2024-05-20T22:38:40Z
dc.date.issuedpl
2024
dc.description.numberpl
1
dc.description.physicalpl
34-36
dc.identifier.issnpl
2956-9788
dc.identifier.uri
https://ruj.uj.edu.pl/handle/item/341193
dc.languagepl
pol
dc.language.containerpl
pol
dc.pbn.affiliation
Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu : nauki farmaceutyczne
dc.rights*
Dodaję tylko opis bibliograficzny
dc.rights.licencepl
dc.rights.uri*
dc.subtypepl
Article
dc.titlepl
Grzyby w diecie - sposoby przetwarzania i przygotowania do spożycia
dc.title.journalpl
Grzyby i Zdrowie
dc.typepl
JournalArticle
dspace.entity.type
Publication

* The migration of download and view statistics prior to the date of April 8, 2024 is in progress.

Views
7
Views per month
Views per city
Warsaw
3
Pruszków
2
Katowice
1
Krakow
1

No access

No Thumbnail Available